Onze wachtlijst voor 2024 is open!

Puppy's verwacht najaar 2024 


Onze aanpak

Wij focussen ons op het fokken van de mini labradoodle en een kleine medium labradoodle.

Onze honden leven samen met ons binnen. Ze zijn grootgebracht in familiale sfeer en zo zullen ook de pupjes worden grootgebracht.

Wanneer ze hier klaar voor zijn zullen de pupjes worden blootgesteld aan allerlei prikkels en geluiden om hun alvast de grote wereld te leren kennen. 
Een eerste ritje in de wagen en kennismaking met allerlei trimbenodigdheden zullen ze al achter de rug hebben wanneer ze naar hun nieuwe thuis gaan. En mama zal ook al voorgedaan hebben dat pipi buiten moet. 
Maar het allerbelangrijkste is dat zolang ze bij mama zijn dat ze overstelpt worden in een massa liefde en alle nodige aandacht en zorg krijgen dag en nacht.Klaar voor een puppy in huis?

Wanneer je weloverwogen een pupje van onze lieve Mia of Ivy wenst sturen we je eerst een vragenlijst om zo al een eerste idee te hebben wie de toekomstige baasjes van hun puppy zullen zijn want het is voor ons uiterst belangrijk dat ze het gouden mandje krijgen dat ze verdienen. Daarna nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij Mia en Ivy zeker van de partij zullen zijn.

Wanneer iedereen overtuigd is om samen in het verhaal te kunnen stappen zetten we jou op een wachtlijst. We houden je dan op de hoogte met alle belangrijke stappen die worden genomen in het proces. 

We vragen ook een voorschot bij het plaatsen op de wachtlijst maar dit wordt verrekend wanneer het pupje uiteindelijk naar de nieuwe eigenaar gaat.
Mits een vergoeding brengen wij een pupje ook wereldwijd. 

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt! 

info@miosdoodles.com

0472/33.10.45