Fokker van de échte Australian Labradoodle

De Australian labradoodle is aan populariteit enorm toegenomen. Het is alsof je ze overal ziet.
Maar hoe kan het ook anders? Door hun hoge knuffelgehalte met die onweerstaanbare teddybeerlook ben je op slag verliefd. 
Doe daar nog eens het vriendelijk sociale karakter bovenop van de labrador, de intelligentie en hypoallergene eigenschappen van de poedel en je hebt de ideale metgezel in huis.

De australian labradoodle is echter niet zomaar een kruising tussen een poedel en een labrador. Ze zijn het resultaat van een doorgedreven fokprogramma waarbij de beste eigenschappen van zo'n 5-tal honden werden gebruikt.
Vandaag de dag heb je geen labrador en een poedel meer nodig om een labradoodle te 'creëren' maar spreken we van volwaardige labradoodles die volwaardige labradoodlepupjes op de wereld zetten. 
Er zijn twee grote verenigingen in Europa die toezien op het verantwoord kweken met de Australian Labradoodle: WALA en ALAEU. Zij leggen allerlei regels op aan de aangesloten fokkers zodat je zeker bent dat je een echte mooie australian labradoodle bij hun kan bekomen.


Waarom Mio's doodles?

Verantwoord fokken

Wij streven ernaar om te fokken op een gezonde verantwoorde, gezonde wijze en zijn daarom aangesloten bij ALAEU en WALA om zo de richtlijnen te kunnen volgen om gezonde labradoodle pupjes op de wereld te kunnen zetten. Wij zijn tegen broodfok waar labradoodles worden gekweekt zonder regels, zonder liefde en waar je geen voorgeschiedenis meekrijgt van de ouders en geen garantie hebt op een gezonde pup.


Hondenliefhebber in hart en nieren

We zijn gepassioneerd door honden. Mijn partner en ik zijn beide grootgebracht tussen vele dieren voornamelijk honden. We zijn reeds met vele soorten honden in aanraking geweest maar de labradoodle is gewoon super speciaal en heeft ons hart compleet veroverd.  Onze doodles zijn onze kinderen. Ze staan centraal in ons leven en toveren keer op keer een lach op ons gezicht. We zijn kortom dolgelukkig met onze lieve doodles en willen dit geluk graag delen. 

Kleinschalig

We verkiezen om kleinschalig te kweken om al onze liefde en aandacht volledig te kunnen weerspiegelen op onze honden en hun toekomstige pupjes. Daarom hebben we jaarlijks maximum twee nestjes. 

Contacteer ons:

info@miosdoodles.com


Fotogalerij

Fotogalerij

Voor meer foto's volg onze facebook en instagrampagina  

Contacteer ons vrijblijvend
en voor al je vragen

info@miosdoodles.com
0472/33.10.45